• PRO TV
  • Duce o viață de lux, dar le-a cerut fanilor bani pentru ziua sa de naștere. Ce cadou și-a dorit Kim Kardashian a Ucrainei

Duce o viață de lux, dar le-a cerut fanilor bani pentru ziua sa de naștere. Ce cadou și-a dorit Kim Kardashian a Ucrainei

Duce o viață de lux, dar le-a cerut fanilor bani pentru ziua sa de naștere. Ce cadou și-a dorit Kim Kardashian a Ucrainei

Alena Omovich, supranumită și Kim Kardashian a Ucrainei, și-a surprins fanii cu o cerere neașteptată, înainte de ziua sa de naștere. Influencerița fără inhibiții, care trăiește pe picior mare, a cerut bani pe Instagram, pentru un cadou. 

Pe 22 noiembrie, modelul a împlinit 27 de ani și a organizat o petrecere de zile mari într-un restaurant select din Kiev. Ea a distribuit un videoclip de la eveniment, filmând masa, invitații și ținuta ei de seară- un body din catifea și dres negru. De asemenea, printre postările de la Instagram Stories, a fost o imagine cu o pereche de pantofi de la un brand celebru, care costă 1080 lire sterline. 

„Știu că lumea nu este lipsită de oameni generoși. Mi-ar plăcea să primesc un cadou de la abonații mei preferați. Mă întreb: dacă toată lumea ar transfera, o sumă cât de mică, oare cât de repede am putea aduna banii necesari pentru acești pantofi?" - a scris Omovich, atașând și numărul cardului său bancar. Deocamdată, nu se știe dacă modelul a reușit să obțină suma necesară pentru a-și achiziționat cadoul mult visat.

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară. Mulți au criticat-o pentru îndrăzneală, considerând gestul ei de o aroganță maximă. 



Alena Omovich este cunoscută printre modelele cu cea mai mică talie din showbiz-ul ucrainean. Ea câștigă sume impresionante din contracte de publicitate pentru diverse branduri de haine, inclusiv lenjerie intimă. Femeiea conduce mașini scumpe și are un iubit care o răsfăță cu cadouri și zeci de buchete de flori. 



Sursă foto: Instagram/ alena_omovych

Vezi și: 






 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni