• Emisiuni
  • La Măruță
  • E zi de sărbătoare în familia PRO TV: 15 ani LIVE, zi de zi, La Măruță!

E zi de sărbătoare în familia PRO TV: 15 ani LIVE, zi de zi, La Măruță!

De luni până vineri, de la ora 15:00, telespectatorii așteaptă cu bucurie emisiunea care le aduce cei mai tari invitați, cea mai puternică energie și acele două ore care fac ca starea lor să fie una bună: La Măruță! Astăzi, Cătălin Măruță și super echipa lui de producție au sărbătorit cei 15 ani de când scriu istoria emisiunii. 

”Astăzi, oameni buni, împlinim 15 ani, live, zi de zi! 15 ani în care am încercat să râdem cu cei de acasă, am mai și plâns, am trăit împreună cele mai importante momente din România, am dansat, am cântat și nu cu oricine: ci cu absolut toată lumea din showbizz, am fost martori la clipele fericite ale vedetelor și am trăit emoția din poveștile de viață ale oamenilor simpli. Am încercat să vă descrețim frunțile și nu ne-am pierdut o clipă speranța în mai bine. Nu am fi reușit fără voi! Vă mulțumim”, a spus Cătălin Măruță la începutul ediției aniversare, cu bucurie în glas. 

Ca de fiecare dată, sărbătoarea a fost trăită la intensitate maximă alături de cei de acasă. În cadrul ediției de astăzi s-a dat startul competiției pentru primul loc la Survivor 2023, 8 concurenți luptă pentru a fi primul Războinic, pentru a primi biletul de aur. Apoi, Cătălin a împărtășit cu cei de acasă unele dintre cele mai frumoase urări din partea juraților show-ului Românii au talent. Petrecerea a continuat cu o farsă de zile mare pregătită de colegii din echipă, dar și cu muzică de calitate din partea celor de la Mahala Rai Banda.

”Pe fiecare în parte, vă știu, vă iubesc, am crescut cu voi, are un loc special în inima mea această emisiune”, a spus Andra. Și Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au ținut să ureze ”La mulți ani” emisiunii în care și-au găsit mereu un binevenit loc. 

Nu ratați, zi de zi, live, de la ora 15:00, emisiunea La Măruță unde distracția este garantată! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni