Ea este model de succes, iar el, corporatist! Gemenii Podea au răspuns celor mai delicate întrebări în emisiunea lui Măruță

28 Octombrie 2021, 17:20

Autor: Cristina Tapu

Joi, Cătălin Măruță i-a avut invitați în platoul emisiunii sale pe gemenii Podea: Raluca și Cosmin. Cei doi au vorbit despre legătura dintre ei și au rememorat amintiri din copilărie, dar au și răspuns întrebărilor curioase ale lui Cătălin Măruță. 

Dacă Raluca Podea estre cunoscută pentru aparițiile ei TV și pentru implicarea în industria modei, fratele acesteia este o prezență mai discretă și s-a declarat emoționat să pășească în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță. Cosmin este căsătorit de zece ani, are doi copii și este un familist convins. 

Raluca a dezvăluit că acum se înțeleg de minune, însă în copilărie, situația nu a fost așa. "El este mai terorist. Noi ne băteam, ne împungeam când eram mai mici. De fapt, el mă bătea mai mult. L-am bătut o singură dată și s-a prefăcut că a leșinat, că nu mai respira...Atunci m-am speriat, a fost prima și ultima dată când l-am bătut", a povestit Raluca. 

Raluca și Cosmin au participat la un mic joc. Cei doi au trebuit să răspundă unei serii de întrebări cu scopul de a afla cât de bine se cunosc reciproc. Pentru a afla cum s-au descurcat urmărește materialul video aflat mai sus!
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies