• Emisiuni
  • VLAD
  • Echipa lui VLAD: Poveștile de viață ale lui Barbu, Miky și Tibi

Echipa lui VLAD: Poveștile de viață ale lui Barbu, Miky și Tibi

Echipa lui VLAD: Poveștile de viață ale lui Barbu, Miky și Tibi

În cel de-al cincilea episod al serialului VLAD de la PRO TV, am aflat cine sunt, de fapt, oamenii care îl ajută pe acesta să-și ducă la capăt planul de răzbunare. 

Barbu
(interpretat de Dani Popescu) este un fost polițist care a fost la un pas să se sinucidă. Prins într-un cerc vicios al jocurilor de noroc și al alcoolului, Barbu a pierdut tot ceea ce a avut la masa de joc. Datorită lui Vlad, acesta și-a revenit și face tot ceea ce este posibil pentru a îndrepta lucrurile în familia sa. 

Tot în episodul 5 al serialului VLAD, am aflat povestea lui Miky, fosta iubită a unui samsar care, datorită lui Vlad, și-a schimbat în totalitate viață. Amanta, pentru ani de zile, a unui dintre cei mai cunoscuți dealeri din Capitală, aceasta era specializată în a seduce clienții cu droguri și mult șarm, ca apoi să-i lase pradă logodnicului ei. Dar Miky este un om prea bun pentru o astfel de viață. 

Surpriza episodului este Tibi (George Piștereanu), mâna dreaptă a lui Leo. În realitate, acesta este omul lui Cezar (Bebe Cotimanis). Ajuns la închisoare, Tibi a fost protejatul Inginerului, așa cum a fost și Adrian, iar acum se află în slujba lui Vlad, jucând un dublu rol în ambele tabere. 

Aflați mai multe știri despre VLAD pe vlad.protv.ro, pagina de Facebook și Instagram

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune VLAD

Articole pentru emisiune VLAD

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni