Elvira Deatcu și Carmen Tănase, prietenie de-o viață: „Sper să îmbătrânim frumos împreună!”

06 Martie 2023, 15:37

Autor: Alina Popa

Sunt două dintre cele mai talentate și iubite actrițe din România, iar telespectatorii le pot urmări în serialul CLANUL de la PRO TV. 

Carmen Tănase și Elvira Deatcu au acceptat invitația în platoul “La Măruță”, acolo unde au depănat povești din viață, carieră și prietenia care le leagă de peste 28 de ani. 

Carmen Tănase a mărturisit că extrem de încântată că joacă din nou alături de prietena ei de-o viață. Cele două actrițe pot fi văzute în CLANUL, în fiecare duminică pe PRO TV și în avans pe VOYO

“Sunt foarte fericită că sunt în proiectul ăsta! E deosebit, e aparte. Și sunt foarte mulțumită că dânsa face parte din proiect pentru că nu se putea una fără alta. Adică lipsea ceva. (...) Sper să avem o secvență împreună, să te domin puțin”, a glumit actrița. 

Elvira Deatcu a spus despre Carmen Tănase că este “definiția camaraderiei” și a enumerat mai multe calități ale actriței la cererea lui Cătălin Măruță. 

„Este carismatică, este fermecătoare, e foarte bună, e o plămadă de om bun. E deșteaptă și talentată (...) Sper să îmbătrânim frumos împreună”, a adăugat Elvira.

Vezi în MATERIALUL VIDEO de mai sus cum s-au cunoscut cele două actrițe
VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies