• Emisiuni
  • La Măruță
  • Emil Mitrache, Americanu din La Bloc, este astăzi ghid turistic! Cum se descurcă actorul: „Ei nu înțeleg”

Emil Mitrache, Americanu din La Bloc, este astăzi ghid turistic! Cum se descurcă actorul: „Ei nu înțeleg”

Emil Mitrache, cunoscut în toată țara drept Americanu din celebrul serial „La Bloc”, difuzat la PRO TV în urmă cu 20 de ani, este acum ghid turisitic.

Actorul a jucat, în urmă cu 20 de ani, personajul unui bărbat trecut de prima tinerețe care putea să facă bani din absolut orice. Rolul l-a consacrat și mulți îl asocialză și astăzi cu Americanu din serialul „La Bloc”.

Emil Mitrache (57 de ani) a pășit în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde i-a salutat pe cei din producție, amintindu-și de vremurile în care filma pentru „La Bloc”.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de... la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen”. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta”, a spus Emil Mitrache.

După ce cariera sa de actor ajunsese la final, Emil Mitrache a luat-o pe alt drum și a devenit ghid turistic. Acesta a povestit că lucrează doar cu turiști străini care vin direct cu traseul stabilit de ei, deși spune el, sunt multe alte lucruri mai interesante de vizitat.

„Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula...”, a mai povestit Americanu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni