• PRO TV
  • Emil Rengle este al doilea fermier care părăsește Ferma, cel mai urmărit show din această săptămână

Emil Rengle este al doilea fermier care părăsește Ferma, cel mai urmărit show din această săptămână

Emil Rengle este al doilea fermier care părăsește Ferma, cel mai urmărit show din această săptămână

În urma duelului spectaculos de joi seară, dintre Jorge și Emil Rengle, cel din urmă este al doilea fermier care parăsește Ferma. 

Jorge, sfătuit de bunul său prieten Moroșanu, și-a ales la duel proba de forță, mizând pe faptul că este mult mai puternic decât adversarul său.Totuși, Jorge a descoperit în câștigătorul ultimului sezon Românii au talent, că nu este așa firav pe cât pare. Jorge a reușit să se impună la final, după ce proba fierestrăului i-a dat mari bătai de cap coregrafului.

Peste 1.5 milioane de români din toată țara au urmărit aventurile celor 17 concurenți din ediția Ferma de joi seară, care s-a impus ca lider absolut de audiență pe toate categoriile de public. Pe segmentul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Ferma a obținut 8.8 puncte de rating și 24.3% share, spre deosebire de televiziunea de pe locul secund, care a înregistrat numai 6.0 puncte de rating și 16.4% share. 

După multe zile de muncă până la epuizare, concurenții din fermă s-au relaxat și distrat cu un joc de adevăr sau provocare. Au fost extrem de sinceri atunci când au răspuns la întrebări, dar au oferit și momente incendiare atunci când au fost provocați: dans provocator oferit de Carmen Negoiță și Remus Boroiu, dar și săruturi neașteptate.  

Trei dintre concurenții de la cabană au pătruns pentru prima dată în fermă, cât timp cei de acolo erau în arena duelului. Doar că atacul lui Florin Pastramă, al Geaninei Ilieș si al Otnielei i-a dezamăgit pe colegii lor de la cabană, pentru că s-au întors cu mâna goală din Ferma. Supărarea le-a trecut repede, iar faptul că cei trei nu au furat nimic din fermă a fost premiat cu un coș plin cu mâncare. 

Săptămâna viitoare, marți, miercuri și joi de la 21:30, aventura concurenților merge mai departe, iar telespectatorii vor afla cine va fi noul fermier șef, dar și noul eliminat. Edițiile Ferma de săptămâna aceasta sunt disponibile integral pe protvplus.ro.

Ferma. Un nou inceput!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni