• PRO TV
  • Emily Ratajkowski, cea mai incendiară ședință foto de când a devenit mămică

Emily Ratajkowski, cea mai incendiară ședință foto de când a devenit mămică

Emily Ratajkowski, cea mai incendiară ședință foto de când a devenit mămică

Credeați că s-a cumințit de când a devenit mămică? Ei bine, nu! Emily Ratajkowski continuă seria fotografiilor incendiare, iar în ultima imagine postată pe Instagram, actrița apare topless. 

Emily Ratajkowski are aproape 28 de milioane de fani pe Instagram. Orice fotografie postată de actriță este analizată în detaliu și adună milioane de like-uri și sute de comentarii. 

Emily, care pe lângă joburile de model și actriță mai este și antreprenoare, a lansat recent noi modele din colecția 2021 Inamorata. Printul cu care vrea să dea lovitura pe piața costumelor de baie se numește “Leopard Floral”, iar pe Emily o prinde de minune. 

Actrița a pozat topless, doar cu o pereche minusculă de bikini, iar sânii și i-a acoperit cu o pereche de mănuși cu același print. Imaginile face parte din cea mai nouă ședință foto a lui Emily și apar deja pe panourile din New York. Colajul postat de Emily pe Instagram a adunat peste 1 milion de like-uri în doar câteva ore.

Emily a mai demonstrat încă o dată dacă mai era nevoie de ce a primit titulatura de “actrița cu cei mai frumoși sâni naturali din lume”. Emily a adus pe lume un băiețel, pe nume Sylvester Apollo Bear, în data de 8 martie. Fotomodelul s-a refăcut în timp record după ce a născut.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni