• Emisiuni
  • La Măruță
  • Farsă pentru Măruță: consult neconvețional cu "medicul lui Donald Trump"

Farsă pentru Măruță: consult neconvețional cu "medicul lui Donald Trump"

Ani de zile, Măruță a fost regele farselor și mulți au vrut să îl detroneze. Și să îl păcălească. 

Au reușit să îi facă cea mai tare farsă tot colegii din #echipade10. Mai precis, i-au spus că îl va consulta pentru problemele la genunchi...medicul lui Trump. Iar el a crezut! La un moment dat, ceva i s-a părut că e prea de tot, dar...destul de târziu. Până atunci, a fost totul extrem de amuzant. Vedeți farsa specială în video-ul alăturat acestui material.   

Pe 24 octombrie, Cătălin Măruță și super echipa lui de producție au sărbătorit cei 15 ani de când scriu istoria emisiunii.De luni până vineri, de la ora 15:00, telespectatorii așteaptă cu bucurie emisiunea care le aduce cei mai tari invitați, cea mai puternică energie și acele două ore care fac ca starea lor să fie una bună: La Măruță! Astăzi, Cătălin Măruță și super echipa lui de producție au sărbătorit cei 15 ani de când scriu istoria emisiunii. 

”Astăzi, oameni buni, împlinim 15 ani, live, zi de zi! 15 ani în care am încercat să râdem cu cei de acasă, am mai și plâns, am trăit împreună cele mai importante momente din România, am dansat, am cântat și nu cu oricine: ci cu absolut toată lumea din showbizz, am fost martori la clipele fericite ale vedetelor și am trăit emoția din poveștile de viață ale oamenilor simpli. Am încercat să vă descrețim frunțile și nu ne-am pierdut o clipă speranța în mai bine. Nu am fi reușit fără voi! Vă mulțumim”, a spus Cătălin Măruță la începutul ediției aniversare, cu bucurie în glas. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni