• PRO TV
  • Fiica lui Steve Jobs și-a făcut debutul în modă cu un pictorial inedit! Vezi cât este de frumoasă Eve Jobs

Fiica lui Steve Jobs și-a făcut debutul în modă cu un pictorial inedit! Vezi cât este de frumoasă Eve Jobs

Fiica lui Steve Jobs și-a făcut debutul în modă cu un pictorial inedit! Vezi cât este de frumoasă Eve Jobs

Mezina lui Steve Jobs s-a transformat într-o tânără încântătoare! Blondă, suplă și cu picioare interminabile, Eve Jobs are toate șansele să devină un fotomodel de succes. Recent, tânăra de 22 de ani și-a făcut debutul în modă și a pozat pentru o firmă de cosmetice.

Eve Jobs face reclamă la măști de față și luciu de buze pentru brandul Glossier. Lipsită de inhibiții, frumoasa blondă s-a pozat într-o cadă plină cu spumă și un pahar de vin în mână. Asta, bineînțeles, după ce a testat o mască pentru cearcăne și și-a hidratat buzele. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Eve are aproape 160.000 de fani pe contul de Instagram, care nu erau obișnuiți cu tânăra în astfel de ipostaze sexy. “Nu eram pregătit pentru asta!”, “Ce frumoasă ești!”, “Sirena din baie!” sau “Ești uimitoare!” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de fani pe contul ei de Instagram. Tot pentru aceeași campanie au pozat și actrița Sydney Sweeney și Naomi Smalls, supranumită “Regina draq a Americii”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Eve este pasionată de echitație și a adunat deja trofee de la diverse concursuri. Fata lui Steve Jobs este studentă la Stanford University, una dintre cele mai prestigioase instituții de învățământ din America.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Eve Jobs nu va moșteni averea tatălui ei

Eve Jobs este fiica lui Steve Jobs și a afaceristei Lauren Powell-Jobs. CEO-ul Apple s-a stins din viață în 2011, din cauza cancerului pancreatic. Steve și Lauren au fost căsătoriți timp de 20 de ani și au avut trei copii: Eve, Erin și Reed.

Anul trecut, Laurene Jobs a oferit un interviu celor de la The New York Times, în care a dezvăluit că nu va lăsa moștenirea pe mâinile copiilor săi. „Nu mă interesează creșterea bogăției din generație în generație, iar copiii mei știu acest lucru. Steve nu voia asta. Dacă trăiesc destul de mult, totul se va termina cu mine”, a dezvăluit Laurene.

Fotografii: Getty Image

Vezi și VIDEO: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni