• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fiul lui Ștefan Bănică Jr., apariție rară la TV. Tânărul a dezvăluit ce lucruri îl enervează la tatăl său

Fiul lui Ștefan Bănică Jr., apariție rară la TV. Tânărul a dezvăluit ce lucruri îl enervează la tatăl său

Invitat în platoul La Măruță, fiul lui Ștefan Bănică Jr, Radu, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, precum și despre viață sa profesională.

La doar 21 de ani, Radu Ștefan Bănică, se bucură de succes pe toate planurile. Anul acesta va absolvi Facultatea de Teatru, iar proiectele artistice nu au întârziat să apară. În prezent îl joaca pe Spiridon în piesa lui Ion Luca Caragiale,  "O noapte furtunoasa", la Teatrul National, este implicat și în musicaluri, iar pe viitor și-ar dori să joace și într-un film.

Pe lângă discuția avută despre viața sa profesională, Radu Ștefan Bănică a vorbit și despre relația pe care o are cu tatăl său, Ștefan Bănică Jr. Întrebat de Catalin Măruță care ar fi trei lucruri care îi plac la tatăl său și trei lucruri care îl enervează, Radu a răspuns fâstâcit, dar sincer:

"Încep cu astea care îmi plac. Profesionalismul este principalul la mine, nu am ce să-i reproșez. E ce trebuie. Este foarte eficient în muncă, și perfecționism."

"Ca tată, e un tată zâmbitor, caterincă".

"Nu înțelege anumiți termeni în engleză spre exemplu, adică înțelege, dar nu vrea să accepte (...). Da îmi vine așa, de exemplu îi zic ceva random, "random"? Cum să zic random, că actor și are dreptate (...)

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni