• Emisiuni
  • La Măruță
  • Fosta bebelusa Oana Ionita, si-a botezat bebelusul. Vezi cat de frumos este micutul si cu cine seamana

Fosta bebelusa Oana Ionita, si-a botezat bebelusul. Vezi cat de frumos este micutul si cu cine seamana

Fosta bebelusa Oana Ionita, si-a botezat bebelusul. Vezi cat de frumos este micutul si cu cine seamana

Bebelusa Oana care este acum de doua ori mama, vedeta are o fetita de numai trei anisori si un baietel de doua luni,  a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu micutul Maxim, bebelusul care i-a umplut sufletul de bucurie ei si sotului sau, Florin Butnaru. 

In timp ce adorabilul Maxim doarme in bratele frumoase sale mame, micuta Isabela zambeste frumos la camera si pare mai fericita ca oricand in postura de surioara. Nu in urma cu mult timp, Oana Ionita marturisea ca fetita este foarte incantata de faptul ca va avea un fratior, ba mai mult decat atat, ii pastra din mancarea ei de dinainte sa vina pe lume.

Maxim este un copilas adorabil, sanatos si bucalat, care ii bucura pe cei de langa el in fiecare zi si care va fi crestinat in curand. Oana si sotul sau Florin au facut si botezul celui mic in acest weekend, iar la eveniment au participat apropiatii celor doi, intr-o ceremonie cocheta.

Oana Ionita a devenit mama pentru a doua oara pe 7 aprilie. Daca pe fetita ei a nascut-o in Spania, de teama serviciilor medicale din Romania, intre timp vedeta pare sa fi reconsiderat situatia si a ales sa isi aduca pe lume baietelul intr-o clinica din Bucuresti. Nasii baietelului vor fi Ioana si Mihai Gainusa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni