• Emisiuni
  • La Măruță
  • Francisca a divorțat de Bogdan Lățescu. Primele declarații despre despărțire

Francisca a divorțat de Bogdan Lățescu. Primele declarații despre despărțire

Francisca este o tânără absolut superbă care a făcut furori în showbiz atât datorită talentului ei, cât și grație aspectului fizic de invidiat. Aceasta, deși are succes în ceea ce privește cariera, în viața sentimentală străbate o perioadă destul de dificilă. Ea și Bogdan Lățescu au divorțat după 10 ani de relație, dintre care 4 de căsnicie.

Francisca a fost invitată în platoul lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit pentru prima dată despre divorțul dintre ea și Bogdan. Cei doi, deși aveau o relație de 10 ani, au preferat să meargă pe drumuri diferite în viață:

„Noi nu mai suntem împreună de la sfârșitul lunii septembrie. Bineînțeles că am discutat, bineînțeles că a fost o relație frumoasă. Bogdan e un om minunat, pe care îl voi iubi si aprecia toată viața. El a ajutat la Francisca de astăzi. Nu a mai mers din multe motive. Am stat ne-am gândit, sunt lucruri adunate în timp”, a spus Francisca Dulceanu.

Aceasta a vorbit inclusiv despre motivele pentru care a preferat să meargă pe un nou drum, departe de Bogdan Lățescu:

„Businessul il ținea pe drumuri, ceea ce fac eu mă ținea pe drumuri. Noi făceam un real efort să fim în locurile acelea împreună. Sunt chestii care nu sunt grave, dar prin care trece orice cuplu. Din orgoliu poate am băgat lucruri sub preș, poate nu am vorbit cât trebuia să vorbesc”, a spus bruneta.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL ATAȘAT

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni