• Emisiuni
  • La Măruță
  • Francisca, despre momentele grele din timpul dietei: “Plângeam în fiecare zi”

Francisca, despre momentele grele din timpul dietei: “Plângeam în fiecare zi”

Francisca, supranumită și Kim Kardashian de România, a fost astăzi invitată La Măruță și a povestit alături de terapeutul Carmen Barcan despre dieta sa, dar și despre metodele cu ajutorul cărora a reușit să slăbească peste 20 de kilograme.

Francisca Dulceanu și-a etalat formele în emisiune purtând o rochie neagră mulată, decupată și scurtă, semn că vedeta se ține în continuare de dietă și de sfaturile terapeutului Carmen Barcan. 

Vedeta a povestit că nu i-a fost deloc ușor să slăbească și că n-ar mai vrea să treacă niciodată prin chinurile de la începutul regimului: “Stăteam ore în șir la telefon cu Carmen. În fiecare zi plângeam. O sunam pe Carmen și la 12:00 noaptea și încercam să îi explic că am avut o zi grea și că de aceea am mâncat nu știu ce... Îmi găseam tot felul de scuze, dar Carmen îmi găsea mereu o soluție bună pentru a îndrepta lucrurile și a mă ajuta să continui cu dieta”, și-a amintit Francisca în emisiune.

Terapeutul Carmen Barcan a mai dezvăluit și care sunt secretele diete eficiente cu ajutorul căreia a slăbit atât de mult Francisca: “E foarte important să ținem cont de cantitatea de mâncare pe care o servim zilnic. Nu trebuie să mâncăm între mesele principale ale zilei (între micul dejun și prânz, pauza trebuie să fie de cinci ore). Doar apa este permisă. Apoi, somnul este important. Trebuie respectat programul de odihnă pentru că somnul ne ajută să nu ni se mai facă foame în exces."

"Și să nu uităm că, atunci când vrem să slăbim, ultima masă nu trebuie luată mai târziu de ora 19:00. Secretul de bază este să eliminăm total zahărul din alimentație și să consumăm doar acele mâncăruri sănătoase care aduc un aport de substanțe nutritive organismului
”, a explicat Carmen Barcan.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus.

Foto: Captură emisiune/Francisca Facebook/Instagram

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni