• Emisiuni
  • La Măruță
  • Georgiana Lobonț, prima nașă la nunta lui Armin Nicoară, dezvăluiri exclusive despre marele eveniment

Georgiana Lobonț, prima nașă la nunta lui Armin Nicoară, dezvăluiri exclusive despre marele eveniment

Armin Nicoară și Claudia Puican și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu în urmă cu doar câteva zile. La Timișoara, unde a avut loc marele eveniment, au fost prezente multe nume cunoscute, nașii de cununie ai cuplului fiind Georgiana Lobonț și soțul său, Rareș. Iată ce a declarat frumoasa artistă în platoul emisiunii „La Măruță”

Georgiana Lobonț, care a ales să poarte la marele eveniment o rochie colorată, cu volane și detalii florale, a venit în platoul emisiunii „La Măruță” și a dezvăluit noi detalii despre nunta celor doi.

„A fost foarte frumos! Când mă uitam acum la imagini îmi venea și mie să plâng pentru că am văzut câte emoții au fost acolo, cât de așteptat a fost acest moment, în special pentru Claudia, dar și pentru Armin. Au fost personajele principale din tot acest eveniment”, a dezvăluit, pentru început Georgiana Lobonț.

„Când a început domnul Petrică Nicoară să cânte mi-au dat lacrimile pentru că efectiv mi-am dat seama că datorită lui am ajuns noi să fim astăzi aici. El ne-a format, ne-a legat și ne-a unit. Eu și Armin am făcut o piesă împreună și ne-am apropiat foarte mult familiile”, a mai spus artista.

VEZI INTERVIUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni