• PRO TV
  • Gerard Pique a surprins-o pe Shakira! Gestul neașteptat făcut de fotbalist după scandalul divorțului

Gerard Pique a surprins-o pe Shakira! Gestul neașteptat făcut de fotbalist după scandalul divorțului

Gerard Pique a surprins-o pe Shakira! Gestul neașteptat făcut de fotbalist după scandalul divorțului

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 10 ani de relație, asta pentru că fotbalistul ar fi înșelat-o pe frumoasa cântăreață. Chiar dacă nu au rămas în relații bune și au ajuns să comunice acum doar prin intermediul avocaților, Gerard Pique a făcut un gest total neașteptat, pe care l-a confirmat chiar mama Shakirei!

Într-un interviu pentru Elle, artista și-a deschis sufletul și a vorbit sincer despre toată perioada de după separarea de Gerard Pique. Susține a avut parte, fără doar și poate, de cele mai întunecate momente din întreaga ei viață. 

Zeci de paparazzi în urma ei, grija pentru cei doi copii, suferința provocată de separare și informațiile false care făceau înconjurul internetului nu au fost singurele probleme. În tot acest timp, tatăl Shakirei s-a aflat în spital, la Terapie Intensivă.

„Și toate acestea, în timp ce tatăl meu a fost la Terapie Intensivă. După cum am spus, este cea mai întunecată perioadă din viața mea.”, a spus atunci artista.

Gerard Pique l-a vizitat la spital pe tatăl Shakirei 

Chiar dacă nu a rămas în relații bune cu Shakira, Gerard Pique este în continuare foarte atașat de părinții acesteia. Potrivit presei iberice, fundașul de la FC Barcelona și-a călcat pe orgoliu și l-a vizitat la clinica Teknon-Quirón din Barcelona pe tatăl fostei partenere, William Mebarak. Cea care a confirmat întâlnirea dintre cei doi a fost chiar mama artistei, Nidia Ripoll.

„Sigur că a venit! Suntem încă o familie”, a declarat mama cântăreței pentru presa iberică.

William Mebarak a avut un an extrem de dificil, după ce a fost depistat pozitiv cu Covid-19 și a suferit mai multe intervenții chirurgicale.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Averea ascunsă a familiei Addams


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni