• Emisiuni
  • La Măruță
  • Gheboasă, declarație de dragoste în versuri pentru Luiza Maria, la premiera filmului „Haita de acțiune”

Gheboasă, declarație de dragoste în versuri pentru Luiza Maria, la premiera filmului „Haita de acțiune”

Filmul „Haita de acțiune” a avut premiera luni, 20 martie 2023, la Cinema City! Evenimentul a fost unul extrem de plăcut, de la care nu au lipsit actorii din peliculă, artiștii de pe coloana sonoră a filmului și mulți influenceri celebri. 

După ce „Teambuilding” a avut un succes incredibil în cinematografele din România, Matei Dima a lansat un nou film în care joacă mulți influenceri. Antonia, Costi Max, Iancu Sterp sau Alex Delea sunt doar câțiva dintre oamenii din showbiz care au apărut pe marele ecran. 

Cu toate acestea, la evenimentul de lansare au fost prezenți pe lângă oamenii din film, și alte personalități din România. Echipa „La Măruță” a susținut mai multe interviuri cu cei prezenți, printre care și cu Gheaboasă. Acesta nu era singur, ci acompaniat de partenera lui de viață, Luiza Maria, cea pentru care a dorit să părăsească show-ul „Survivor România 2023” la doar o săptămână de la intrarea în competiție.

Tânărul artist de muzică trap nu doar că a răspuns întrebărilor, ci i-a și făcut o declarație de dragoste partenerei lui de viață: 

„Doar ea e soția mea care stă lângă mine și mă trezește dimineața. Eu când dau freestyle, ea îmi dă un like. Ăsta e momentul meu de pe HI5. Tu ești soția mea, te iubesc pentru o putere, dă-mi banii, ia-i și cere!”, i-a cântat Gheboasă Luizei. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni