• PRO TV
  • Gimnasta care a pierdut aurul in favoarea Sandrei Izbasa la sarituri starneste HOHOTE DE RAS. Cum a fost luata peste picior si cum a reactionat ea. FOTO

Gimnasta care a pierdut aurul in favoarea Sandrei Izbasa la sarituri starneste HOHOTE DE RAS. Cum a fost luata peste picior si cum a reactionat ea. FOTO

Gimnasta care a pierdut aurul in favoarea Sandrei Izbasa la sarituri <span style="color:#f00;">starneste HOHOTE DE RAS.</span> Cum a fost luata peste picior si cum a reactionat ea. FOTO

Invinsa de Sandra Izbasa in finala olimpica de la sarituri, McKayla Maroney are motive in plus pentru a fi suparata.

Imaginea cu americanca muscandu-si buzele de suparare la decernarea medaliilor a facut inconjurul lumii, iar conationalii ei nu au ratat ocazia de a-i taxa atitudinea.

Chiar daca nu a declarat ca nu merita medalia de aur, expresia de pe chipul McKaylei a inlocuit toate incercarile sale de a parea multumita cu situatia.

Pe retelele de socializare si pe mai multe bloguri din SUA au aparut imediat reactii legate de atitudinea americancei, motto-ul "McKayla nu este impresionata" urcand imediat in topul cautarilor.

Si, pornind de la acesta, cei de la 9gag.com si hollywoodreprorter.com au realizat o serie de imagini in care McKayla apare in ipostaze amuzante. 

Cei de la 9GAG nu s-au lasat mai prejos si au scris in dreptul fotografiei care a facut inconjurul lumii:

"Everytime I ask my girlfriend what's wrong..."
- "De fiecare data cand o intreb pe iubita mea ce s-a intamplat...".

Raspunsul vine pe figura acra a gimnastei: "I told you I'm fine" - "Ti-am spus ca n-am nimic".

O alta imagine o arata pe americanca foarte sigura pe ea: "Si ce daca nu am castigat aurul. Tot sunt frumoasa" "Poti sa repeti?", intreaba Sandra Izbasa. "N-am spus nimic...", vine raspunsul din schimbul de replici imaginat de 9GAG.

Totusi, tanara de 16 ani a gasit puterea sa se amuze de toata situatia si a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie in care apare alaturi de doua dintre coechipierele ei, toate afisand figura McKaylei de pe podium. 

"
Cursa de inot dintre Aly si McKayla care fusese programata astazi nu va avea loc. Din pacate piscina nu este deschisa. Kyla, Aly si, bineinteles, McKayla sunt neimpresionate. Competitia a fost amanata pana la primirea a noi informatii", a comentat ea pe un ton glumet. 

Sursa galerie foto: hollywoodreporter

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni