• Emisiuni
  • La Măruță
  • Haretta Bănică și Raluca Dumitru, discuție despre conflictul dintre Mara și Răzvan de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Haretta Bănică și Raluca Dumitru, discuție despre conflictul dintre Mara și Răzvan de la Sunt celebru, scoate-mă de aici

Haretta Bănică este mama Marei, concurenta curajoasă de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Aceasta a fost invitată în platoul emisiunii „La Măruță”, acolo unde s-a întâlnit cu buna prietenă a lui Răzvan Botezatu, Raluca Dumitru. Cele două au comentat momentele desfășurate în jungla Dominicană. Iată ce au avut de spus!

Celebritățile au început deja să simtă tensiunea din jungla Dominicană, motiv pentru care au pornit și primele scandaluri. Mara Bănică și Răzvan Botezatu au avut reacții uimitoare în ultima ediție a show-ului, motiv pentru care mama jurnalistei și buna prietenă a influencerului s-au prezentat în platoul emisiunii „La Măruță” pentru a discuta pe baza imaginilor primite.

După ce Mara a fost acuzată de Răzvan că ar fi bârfitoare, a izbucnit un adevărat scandal între cei doi coechipieri. Haretta Bănică, mama faimoasei jurnaliste, a văzut imaginile și a comentat pe baza lor. La fel a făcut și Raluca Dumitru, după ce prietenul ei a făcut mai multe strategii prin care să o elimine din competiție pe Mara. 



„Răzvan este foarte bun, dar dacă îl calci pe coadă este răzbunător. Acolo foamea, stresul, faptul că nu ai familia lângă tine... este foarte greu. Mi se pare greșit să judecăm după orientarea sexuală a cuiva, cu „domnișoara”, cum a spus Mara. Eu o cunosc pe Mara, îl cunoaște pe Răzvan, mi-ar fi plăcut foarte mult ca ei doi să se înțeleagă. Ne-am intersectat de foarte multe ori. Răzvan mi-a spus > și i-am spus că nu cred pentru că eu m-am întâlnit cu Mara, am fost la botez, mi-ar părea rău să nu te înțelegi cu ea”, a spus Raluca Dumitru.

VEZI TOATE DETALIILE DESPRE CONFLICTUL DE INTERESE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni