• PRO TV
  • Holograf si Antonia lanseaza un nou videoclip, "Intoarce-te acasa"

Holograf si Antonia lanseaza un nou videoclip, "Intoarce-te acasa"

Holograf si Antonia lanseaza un nou videoclip, "Intoarce-te acasa"

Trupa Holograf lanseaza astazi un nou videoclip, alaturi de Antonia, pentru piesa "Intoarce-te acasa", extrasa de pe albumul "Love affair", lansat in 2012 alaturi de MediaPro Music. 

Ideea acestei colaborari inedite i-a apartinut lui Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf. Atat asteptarile sale, cat si cele ale colegilor sai de trupa au fost insa depasite de tanara artista,



Antonia a fost o surpriza mai mult decat placuta. Ne asteptam sa iasa o piesa foarte buna, insa rezultatele sunt peste asteptari. Aveam nevoie de cineva care sa aiba calitati vocale si un mod de interpretare special, iar Antonia a intrunit cu brio aceste conditii”, a spus Edi Petrosel, tobosarul trupei Holograf. 


Foto: Bogdan Moldovan

Si Antonia a avut numai cuvinte de lauda despre celebra formatie: "Sunt onorata sa cant alaturi de Holograf, sunt niste artisti pe care ii apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat si am acceptat-o fara sa stau pe ganduri. ‘Intoarce-te acasa’ este o piesa frumoasa de dragoste, dedicata tuturor celor care iubesc", a spus cantareata.


 

Filmarile videoclipului pentru piesa “Intoarce-te acasa” au avut loc in urma cu doua saptamani, la platoul Atlantis Film, in regia lui Florin Botea, de make up s-a ocupat Andra Manea, reponsabil de coafuri a fost Adonis Enache, iar stylingul a fost asigurat de Cristina Craciun. 

Am filmat o zi intreaga, iar clipul este mai mult unul de imagine. Povestea reda starea noastra din culise, inainte de un spectacol. A fost o zi placuta, ne-am simtit foarte bine la filmari”, a mai spus tobosarul Holograf.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni