• PRO TV
  • I-ai vazut gaina de companie de multe ori, dar sigur nu stiai ca Iulia Albu are si o sora. Uite cum arata si cu ce se ocupa Karin

I-ai vazut gaina de companie de multe ori, dar sigur nu stiai ca Iulia Albu are si o sora. Uite cum arata si cu ce se ocupa Karin

I-ai vazut gaina de companie de multe ori, dar sigur nu stiai ca Iulia Albu are si o sora. Uite cum arata si cu ce se ocupa Karin

Socheaza la fiecare aparitie publica prin tinute, machiaj, coafura, gaini, catei… Cu greu ti-ai putea inchipui ca mai pot exista detalii din viata ei ramase necunoscute. Si cu toate astea, exista. Un exemplu ar fi sora ei mai mica.

Karin are 28 de ani, este economista si ii seamana foarte mult Iuliei. Intre ele este, insa, o mare diferenta: in vreme ce Iulia si-a facut un renume din modul in care isi acopera chipul cu machiaj, mezina familiei e adepta stilului natural. Nu doar ca nu se machiaza, dar nici macar nu si-a vopsit parul, potrivit Cancan.ro.

Mai mult, in vreme ce Iulia a terminat Dreptul, Karin s-a specializat in economie. Potrivit CV-ului facut public pe un site de specialitate, ea lucreaza ca analist financiar pentru o firma din Bucuresti.



Karin a terminat ASE-ul si e specializata in economie generala. In plus, in timpul studiilor, a obtinut numeroase premii la concursurile studentesti, la materii precum marketingul si matematica.

Potrivit unor surse din anturajul lor, cele doua surori sunt foarte apropiate. Uneori, chiar, isi imprumuta haine una alteia.



 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni