• PRO TV
  • Imagini din culisele filmului „Odată pentru totdeauna”! Smiley este în rol principal

Imagini din culisele filmului „Odată pentru totdeauna”! Smiley este în rol principal

Imagini din culisele filmului „Odată pentru totdeauna”! Smiley este în rol principal

25 februarie este o zi importantă pentru Smiley, unul dintre cei mai iubiți și apreciați artiști din România, dar totodată și una dintre cele mai mari vedete din televiziune.

Prezentator la „Românii au talent”, jurat la „SuperStar” și antrenor la „Vocea României”, îndrăgitul artist își face acum și debutul în rolul principal al unui film, „Odată pentru totdeauna”, regizat de Iura Luncașu.

O comedie cu accente dramatice, „Odată pentru totdeauna” are premiera în cinematografele din România pe 25 februarie 2022 și spune povestea unui regizor de succes și tată a doi copii, Alex, care trece printr-o perioadă a vieții sale în care se luptă cu depresia, în ciuda succesului pe care îl are în plan profesional. După ce își anunță familia că se reîntoarce în satul natal, ei decid să îl urmeze, și doar cu ajutorul lor reușește să depășească momentele dificile.

De-a lungul filmului, încercarea lui Alex de a scăpa de depresie este împiedicată de diferite evenimente tragi-comice, însă descoperă adevăratul sens al vieții și că familia, iertarea și dragostea sunt leacul pentru orice.

„Este ceva total inedit pentru mine. A fost o provocare pentru care am avut multe dubii și nu știam dacă să o accept. Eu nu mă simțeam pregătit pentru nu aveam niciun training. Mi-am zis să mă las pe mâinile regizorului, că mă va ghida, știam că Iura are un talent să explice și să-ți inducă stările personajului”, povestește Smiley.

Povestea filmului este inspirată de momente din viața regizorului Iura Luncașu, după cum mărturisește: „Povestea filmului redă fragmente din viață mea, astfel că mi-a fost ușor să creez scenele din film, până la cel mai mic detaliu. Privind din exterior povestea astăzi, în interpretarea lui Smiley, am retrăit acele momente fără stări de tristețe sau angoasă, ci împăcat cu emoția și verosimilul situațiilor”.

Smiley joacă alături de Ada Galeș, actrița care a câștigat un premiu Uniter pentru debut și, de asemenea, are o carieră impresionantă atât în teatru, cât și în film. Din distribuția filmului mai fac parte Augustin Viziru, Cosmin Natanticu, Gina Pistol, dar și Mihnea Luncașu, fiul regizorului.

foto: Sebastian Gutu

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni