• PRO TV
  • În copilărie a fost hărțuită pentru felul în care arată, iar acum e campioană la culturism. Cum s-a transformat tânăra

În copilărie a fost hărțuită pentru felul în care arată, iar acum e campioană la culturism. Cum s-a transformat tânăra

În copilărie a fost hărțuită pentru felul în care arată, iar acum e campioană la culturism. Cum s-a transformat tânăra

Diane Frick a fost hărțuită în copilărie și adolescență pentru felul în care arăta, fiind mai grăsuță decât colegii și prietenii ei. 

În vârstă de 36 de ani, femeia a lăsat trecutul în urmă, iar acum se mândrește cu un fizic de invidiat și a devenit model de bikini de succes. 

Poreclită ”purceluș” în liceu, Diane Frick le-a demonstrat tuturor că a avut ambiția și determinarea necesare pentru a se schimba. De cinci ani lucrează cu un terapeut pentru a depăși traumele din trecut.

”Am suferit din cauza bulling-ului în copilărie. Mi s-a transformat viața într-un iad, am fost numită grasă și urâtă în fiecare zi”, a declarat Diane. 



”Îmi amintesc că în 2018 eram bolnavă și am început să caut pe internet imagini cu fete care îmi plăceau cum arată. Majoritatea erau antrenoare de fitness, care concurau la diverse competiții sau modele de bikini”, a mărturisit femeia. 

În prezent, Diane face parte din Asociația Internațională de Culturism, iar anul trecut a câștigat competiția din Australia, țară din care este originară. 

Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni