• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • In familia "micului Hercule" toata lumea pare sa fie dependenta de culturism. Cu ce muschi impresionanti se lauda bunicul lui Giuliano

In familia "micului Hercule" toata lumea pare sa fie dependenta de culturism. Cu ce muschi impresionanti se lauda bunicul lui Giuliano

In familia "micului Hercule" toata lumea pare sa fie dependenta de culturism. Cu ce muschi impresionanti se lauda bunicul lui Giuliano

Bunicul lui Giuliano Stroe, baiatul de 9 ani care a impresionat o lume intreaga cu forta sa fizica, se lauda pe internet cu muschii sai bine antrenati.

Dupa ce Iulian, tatal lui Giuliano Stroe, supranumit "micul Hercule", s-a apucat de culturism, toata familia pare acum dependenta de sport.

Nu doar Giuliano si fratele sau se antreneaza intens, ci si bunicul lor, care nu ezita sa-si etaleze muschii pe retelele de socializare.

Parintii baiatului au trecut prin mari emotii cand se discuta despre probabilitatea sa ramana fara custodia copiilor, din cauza eforturilor fizice la care erau supusi. Anchetatorii le-au mai dat o sansa parintilor, care au incercat sa le explice, totusi, ca vor binele baietilor, inclusiv al lui Giuliano, care pare ca devenise o masina de facut bani.

Intr-o inregistrare publicata recent pe internet, Giuliano apare dansand intr-un club de noapte, sub aplauzele tatalului sau, care il incurajeaza sa danseze printre animatoare, scrie cancan.ro..

Este vorba de un club de noapte, in care domnite mai mult dezbracate decat imbracate dansau pe baruri in spatele micului sportiv, fara ca parintii sa vada in asta vreo problema! Nici macar pe fanii micului halterofil aceasta inregistrare nu i-a incantat, ba chiar i-au atras atentia tatalui ca "Giuliano este prea mic pentru asta!".

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni