• PRO TV
  • Incredibil, dar adevarat. Un barbat si-a tatuat numele pe obrajii iubitei sale la prima intalnire. Cum arata fata acum

Incredibil, dar adevarat. Un barbat si-a tatuat numele pe obrajii iubitei sale la prima intalnire. Cum arata fata acum

Incredibil, dar adevarat. Un barbat si-a tatuat numele pe obrajii iubitei sale la prima intalnire. Cum arata fata acum

Un moment de teribilism se poate transforma intr-un regret pentru tot restul vietii.

Chiar in prima zi in care si-a vazut pentru prima oara iubita, pe care o cunoscuse pe internet, un artist de tatuaje pe nume Ruslan Toumaniantz i-a pus fetei sentimentele la incercare, intreband-o daca ar accepta ca el sa-si tatueze numele pe obrajii sai. In mod surprinzator, raspunsul tinerei indragostite a fost “Da”.



Asa arata Lesya inainte sa-si tatueze chipul:

In urma cu patru ani, Toumaniantz a fost implicat intr-un scandal cu tatuaje, dupa ce una din clientele sale, o fata de origine belgiana, i-a reprosat ca a distrus-o, dupa ce i-a tatuat pe chip 56 de stele, in loc de trei, cate ceruse ea initial, scrie dailymail.co.uk.

Artistul rus are acum o relatie cu o tanara de 18 ani, pe nume Lesya, care nu pare deocamdata deranjata de faptul ca arata ca si cum ar purta in permanenta o masca. Pe obrajii ei scrie cu litere mari si negre “Ruslan”.



E un simbol al iubirii noastre eterne. Mi-ar placea ca iubitul meu sa-mi tatueze fiecare centimetru din corp”, a explicat Lesya prietenilor sai de pe Facebook, care, in mod surprinzator, au incurajat-o si i-au facut numeroase complimente: “Mi se pare ca tatuajul adauga si mai mult la frumusetea ta naturala” sau “Ce dovada impresionanta de dragoste!”, i-au transmis amicii fetei.


Lesya si Ruslan, sursa foto: Facebook

Daca la un moment dat, Lesya s-ar plictisi de tatuajul ei sau si-ar da seama ca o urateste si ar vrea sa-l scoata, ar fi nevoie in jur de noua sedinte pentru indepartarea semnelor, care ar costa 5.000 de dolari. “Vestea buna este ca tatuajele de pe fata raspund mult mai bine la tratamentele cu laser decat tatuajele din alte parti ale corpului, iar cele scrise cu cerneala se pot scoate relative usor. Fiecare sedinta nu ar dura mai mult de cinci minute, dar ar fi destul de dureroasa”, a explicat dr. Wil Kirby, speicalist in indepartarea tatuajelor, pentru Yahoo Shine.


Sursa foto

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni