• PRO TV
  • Inna, imbracata cu un sutien perfect pentru dimensiunile ei. Adevarul despre bustul cantaretei

Inna, imbracata cu un sutien perfect pentru dimensiunile ei. Adevarul despre bustul cantaretei

Inna, imbracata cu un sutien perfect pentru dimensiunile ei. Adevarul despre bustul cantaretei

Inna este cea mai de succes cantareata din Romania devenita faimoasa si pe plan international, iar fiecare piesa a ei ajunge in scurt timp hit si poate fi auzita in fiecare club din strainatate.

Inna nu este doar o cantareata de succes, ci si o mare fana a retelelor de socializare. Vedeta mentine permanent legatura cu pritenii sai virtuali si nu trece zi fara ca aceasta sa nu publice macar o fotografie pe Facebook sau Instagram.

Fie ca vorbim despre imaginii din concerte, de la sedinte foto sau selfie-uri, fiecare fotografie publicata de Inna strange zeci de mii de like-uri si primeste o multime de comentarii din partea fanilor din intreaga lume. 

Constienta de atuurile sale fizice, Inna reuseste intotdeauna sa isi impresioneze admiratorii. Recent, cantareata i-a incantat pe domni cu o imagine in care apare imbracata in costum de baie, ce ii pune in evidenta bustul generos. La vederea imaginii, fanii artistei au inrosit butonul de Like, poza primind peste 40 000 de like-uri.

 

Club Rockers, one more day left to vote for me at MTV EMA 2015 - Best Romanian Act!Let's do it! Thanks http://ro.mtvema.com/_/inna

Posted by Inna on Wednesday, October 14, 2015
 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni