• PRO TV
  • Inna: „Îmi doresc ca în 2021 să ne putem bucura de viață, cu mai puține restricții”

Inna: „Îmi doresc ca în 2021 să ne putem bucura de viață, cu mai puține restricții”

Inna: „Îmi doresc ca în 2021 să ne putem bucura de viață, cu mai puține restricții”

Seara zilei de 28 decembrie este una specială pentru publicul PRO TV și pentru iubitorii de muzică: televiziunea numărul 1 din România va difuza, începând cu ora 24.00, The Artist Awards.

În cadrul galei, vor fi premiați artiștii câștigători ai categoriilor Best New Act, Best DJ/ Electronic/ Dance Act, Best trap act, Best Video, Best Song, Best Collaboration, Best Female, Best Male, Favorite Artist, Beauty Award, Content Creator of the year, Best Sketch și The Artist. Pe lângă decernarea premiilor, Alina Eremia, Andra, Antonia, Carla’s Dreams, DJ Project & Andia, INNA, Irina Rimes, Killa Fonic, Rengle, Roxen și The Motans vor aduce show-uri live extraordinare și unele dintre cele mai ascultate piese ale anului.

Înainte ca The Artist Awards să fie la PRO TV, Inna ne-a acordat un scurt interviu în cadrul căruia a vorbit despre show.

protv.ro: După un 2020 atipic, ai urcat din nou pe scenă, însă de data aceasta fără publicul numeros cu care sunteți obișnuiți la concerte. Cum ți s-a părut experiența din acest an de la The Artist Awards?

Inna: Pentru mine, este o bucurie de fiecare dată când am posibilitatea să urc pe scenă, pentru că îmi este foarte dor. Însă, da, este foarte greu fără să simt energia publicului, să simțim cum ne unește muzica și ne face să fim conectați.

A fost frumos să urc pe scena de la The Artist Awards, dar am pregătit și o surpriză pentru cei care vor urmări show-ul pe 28 decembrie, de la ora 24.00, la PROTV: un moment mai ”urban”.

Cât de dor îți era să fii din nou pe scenă și să cânți în altă parte decât în studio?

Foarte dor îmi era să fiu pe scenă. Pentru mine, să fiu pe scenă e o imensă bucurie și îmi dau seama încă o dată cât sunt de norocoasă și privilegiată să fiu artist.

În ciuda pandemiei, ai lansat câteva piese în acest an, iar acestea au ajuns pe radio.  Este aceasta o alinare, ținând cont că toate concertele sunt anulate de luni de zile?

Prin piesele lansate anul acesta am putut să fiu aproape de fani și să le fac zilele mai fericite prin muzica mea. Sper că am reușit acest lucru. La fel am încercat și prin proiectul Dance Queen’s House, unde i-am invitat pe fani în lumea mea pentru trei săptămâni și au putut urmări cum se face o piesă, ce am făcut în casă alături de prietenii mei.

Cine crezi că merită premiul „Artistul anului”?

Cred că oricare dintre cei nominalizați merită să câștige. A fost un an greu pentru artiști în care sunt convinsă că fiecare a muncit cum a știut mai bine să lanseze muzică și să fie aproape de fani.

Dacă ai putea să schimbi ceva la 2020, ce ai schimba?

Să fie cu mai puțină tristețe și nesiguranță.

Cum ai caracteriza anul 2020 într-un singur cuvânt?

Schimbare.

Ce așteptări ai de la 2021 și cum crezi că va fi noul an?

Îmi doresc să fie un an în care să fim cu toții mai activi, să ne putem bucura de viață, cu mai puține restricții și cu mai multă poftă de a trăi, cu iubire și fericire.

foto: PR

Vezi și: Atmosfera de la The Artist Awards 2020, prin ochii artiștilor. De ce ar trebui să urmăriți show-ul, pe 28 decembrie, la PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni