• PRO TV
  • Însărcinată în cinci luni, Andreea Antonescu și-a propus să facă mai multă mișcare: „10.000 de pași zilnic”

Însărcinată în cinci luni, Andreea Antonescu și-a propus să facă mai multă mișcare: „10.000 de pași zilnic”

Însărcinată în cinci luni, Andreea Antonescu și-a propus să facă mai multă mișcare: „10.000 de pași zilnic”

În vârstă de 40 de ani, Andreea Antonescu trece printr-o perioadă foarte frumoasă. Cântăreața e însărcinată cu al doilea copil și trăiește o poveste de dragoste care o împlinește. 

Andreea Antonescu se apropie de ultimul trimestru de sarcină. Interpreta se bucură de această perioadă și spune că vrea să facă mai multe plimbări în aer liber. Recent, cântăreața s-a filmat în timpul unei plimbări pe Calea Victoriei, în timp ce se ținea de mână cu iubitul ei, jurnalistul Victor Vrânceanu. 

„Cu sau fără voia lor, @victor.vrinceanuv și @eduard.dunarintu mă ajută să fac cei 10.000 de pași propuși zilnic”, a precizat Andreea prin intermediul contului de socializare.  



Iubitul ei, jurnalistul Victor Vrânceanu, îi este mereu alături. Recent, el a postat pe contul de Instagram o imagine în care o îmbrățișează pe Andreea. 

„Felicitări! Să vă iubiți mult, sa vă respectați și să vă țină o veșnicie! Sarcină ușoară”; „Ce frumoși sunteți! Finally perechea predestinată”; „Sa Fiți fericiți și linistiți”, au fost doar câteva dintre mesajele pe care le-au primit de la admiratori. 



Din relația anterioară, cu Traina Spak, Andreea Antonescu are o fiică, pe nume Sienna, în vârstă de 11 ani. Cele două sunt foarte apropiate și petrec mult timp împreună. Fata are deja cont de Instagram și postează des imagini în ținute moderne. Recent, ea și-a arătat costum pe care l-a purtat la serbarea de Halloween. 




Sursă foto: Instagram/ andreeaantonescu, victor.vrinceanuv

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni