Ioniță de la Clejani, primele declarații despre comportamentul fiului său, după ce acesta a fost audiat de polițiști

07 Iunie 2021, 17:33

Autor: Diana Oprea

Ioniță și Viorica de la Clejani au fost invitați astăzi în emisiunea La Măruță, unde au cântat, în premieră, cea mai nouă piesă, în colaborare cu Connect-R. De asemenea, cuplul de artiști a dat și o explicație privind comportamentul scandalos al fiului lor Fulgy, din ulima perioadă. 

Ioniță de la Clejani a spus că nu l-ar fi denunțat pe fiul său la poliție:  

”Nu s-a ajuns la poliție, poliția a venit acasă să îi ia o declaratie, nu am chemat eu poliția. Fulgy și-a dorit să se vorbească despre el. Se uita foarte multe la reality show-uri și la ce fac artiștii din America. Eu mi-am scris aici câțiva artiști de la care el se inspiră: Cardi B, Kardashiam, Snoop Dogg.Abordează felul lor de a se promova. Se vorbeste doar despre Fulgy și atât. Când apeși F pe Google îți apare Fulgy. Când a făcut muzică clasică nimeni nu a întrebat de el. Presa le sucește, le înflorește. El este de două-trei zile în conflict cu poliție. Sâmbătă i-au luat permisul, duminică nu știu ce s-a mai întâmplat. Aseară a trebuit să dea o declarație pentru tot ce s-a întâmplat, da la momentul acesta s-a oprit. Și-a atins scopul lui, se vorbește numai despre el”.

”Fulgy nu e internat. Locuiește singur. Și-a atins scopul lui, am zis că este prea mult. Acum trebuie să-și înceapă activitatea lui. Ăsta e modelul de promovare pe care el și-l dorește. Eu n-aș spune că sunt de acord cu ceea ce face el, dar îmi spune tu ești bătrân, tu nu știi”, a mai adăugat tatăl lui Fulgy. 
 
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies