Irina Loghin și Nelu Vlad nu și-au vorbit 10 ani. Care au fost motivele supărării

02 Aprilie 2021, 19:13

Citeste mai mult despre: Irina Loghin, Nelu Ploiesteanu, Nelu Vlad,

Irina Loghin și Nelu Vlad au fost invitați în emisiunea La Măruță, însă decesul lui Nelu Ploieșteanu a schimbat puțin prima partea a discuției. Cei doi au vorbit despre marele artist care astăzi a decedat din cauza infectării cu Covid-19, după o luptă grea cu virusul ucigaș.

În a doua parte a discuției, Irina Loghin și Nelu Vlad au dezvăluit de ce nu și-au vorbit 10 ani: "Mi-am dorit foarte mult să o cunosc pe doamna Irina Loghin. A început între noi un proiect între noi și domnul Ion Donălescu și urma să continue. În schimb, doamna Irina s-a unit cu Fuego și au avut alt drum. În felul acesta s-a produs o mică răceală.

Un alt motiv al supărării a fost faptul că Irina Loghin a cântat o melodie de-a lui Nelu Vlad: "I-am spus că e piesa mea și i-am spus că am o rugăminte: să menționeze că e piesa mea. Nu a amintit de mine. Apoi a venit legea dreptului de autor. Asupra piesei mele avea altcineva drepturi de autor, dar nu doamna Irina. Atunci m-am supărat pe toți artiștii care au cântat-o. Până la urmă au căutat-o eu pe doamna Irina Loghin", a dezvăluit Nelu Vlad.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies