• Emisiuni
  • La Măruță
  • Irina Rimes dezvăluie cum a fost pe punctul să renunțe la ideea a studia muzica: "Mi s-a părut o loterie prea grea"

Irina Rimes dezvăluie cum a fost pe punctul să renunțe la ideea a studia muzica: "Mi s-a părut o loterie prea grea"

Invitată în platoul "La Măruță", Irina Rimes a avut parte de o serie de surprize pregătite de Cătălin cu ocazia turneului ei national și concertul de la Sala Palatului. 

Depănând amintiri din copilărie împreună cu Cătălin Măruță, Irina Rimes a fost surprinsă să fie vizitată pe platou de mama sa, de fratele ei, Vitalie, precum și nepoata sa. Însă surprizele nu s-au terminat aici, Cătălin Măruță s-a pus serios pe treabă și a luat legătură cu profesoara de muzică a Irinei, cea care a încurajat-o să urmeze Conservatorul, deși părinții au sfătuit-o să dea la Facultatea de Economie.

"Am fost pe punctul de a spune o să merg pe o altă cale pentru că mi se părea o loterie prea grea și o să vizez ce pot", a dezvăluit Irina Rimes, când a fost întrebată cum a decis să aleagă să studieze muzica.

La rândul ei, profesoara de muzica a cântăreței, din liceu, a povestit în direct cum a convins-o pe mama sa să o lase să aplice la Conservator.

"Avea mama o idee ca să o ducă la Facultate de Economie. Am stat în discuții așa mai concrete, de unde până seara au fost actele depuse la Conservator. Și uite așa a pornit Irina", a spus Ludmila Ceban.

Vezi surprizele pregătite de Cătălin Măruță pentru Irina Rimes și interviul integral în materialul video de mai sus.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni