• Emisiuni
  • La Măruță
  • Iulia Albu răspunde la mesajele Adelinei Pestrițu de pe Instagram: ”Tu ca influencer ai devenit irelevantă”

Iulia Albu răspunde la mesajele Adelinei Pestrițu de pe Instagram: ”Tu ca influencer ai devenit irelevantă”

Conflictul între Adlina Pestrițu și Iulia Albu, iscat după o remarcă a stilistei, pare să ia amploare. De această dată, criticul de modă a ținut să comenteze câteva mesaje scrise de influenceriță pe Instastory. 

”Aș dori să-mi exercit dreptul la replică. Eu am ales să vin aici și să spun ce am de spus”, a precizat Iulia Albu în platoul emisiunii La Măruță. 

Iulia a citit în direct toate mesajele pe care i le-a adresat Adelina, după care a dat de înțeles că a deranjat-o reacția acesteia, când a cotcodăcit în emisiune. Pestrițu a făcut aluzie la faptul că Iulia Albu avea o pasiune din a deține găini pe post de animale de companie.

”Ți se pare normal ca eu care sunt critic de modă să permit unei persoane care vine aici sau în oricare altă parte să mă atace? Eu cred că am studiat destul și am muncit destul pentru locul în care sunt acum și trebuie să fiu mândră de asta”, a comentat Iulia Albu. 

Când Cătălin Măruță a încercat să o convingă că a fost doar o glumă și că mulți oameni se gândesc ”De ce umblă această fată cu studii cu găina după ea”, Iulia a răspuns ironic: ”Aaa, problema este găina? Nu mai avem această problemă acum, pentru că am auzit cum cotcodăcește Adelina și o pot înlocui... găina cu Adelina, că ea cotcodăcește la fel de bine”.

Iulia Albu a ținut să-i adrese chiar un mesaj direct Adelinei Pestrițu: 
 
”Din punctul meu de vedere tu ca influencer ai devenit irelevantă. Și știi ceva, nu o să te comentez deloc la această rubrică (nr. Marțea neagră cu Iulia Albu) , așa că o să fii și tu fericită și o să fim și noi fericiți”.

”Este irelevantă din moment ce promovează un discurs de ură împotriva unei alte femei”, a continuat cu explicații Iulia Albu. ”Susține că a fost de față în momentul în care o altă femeie a fost abuzată și nu a făcut nimic, susține că o femeie care a fost abuzată trebuie să facă cum îi spune abuzatorul...Da, Adelina, ești irelevantă ca influencer.”


Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni