• Emisiuni
  • La Măruță
  • Iulian Nunuca a uimit juriul de la „Vocea României” cu cele trei voci: „Nu mă așteptam...”

Iulian Nunuca a uimit juriul de la „Vocea României” cu cele trei voci: „Nu mă așteptam...”

Iulian Nunuca a zguduit scena din spatele cortinei! Are 18 ani și a făcut un adevărat spectacol, iar cei cinci antrenori au rămas pur și simplu fără cuvinte. Tânărul a cântat pe trei voci, iar jurații au crezut că pe scenă sunt mai mulți concurenți, dar au avut o mare surpriză atunci când s-au întors.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, alături de tatăl lui, Iulian a vorbit despre experiența de la „Vocea României”, dar și despre cum și-a descoperit pasiunea pentru muzică.

„Sincer să vă spun nu mă așteptam să întorc două scaune. Îniante să urc pe scenă am zis că măcar unul să întorc, dar când am văzut am rămas surprins plăcut”, a dezvăluit tânărul.

Cântă de la o vârstă fragedă și povestește cu drag despre momentul în care și-a descoperit marea pasiune: „De mic copil o auzeam pe sor mea mai mare, Roberta, și m-a fascinat lucrul ăsta. Eu eram obișnuit să ascult muzică lăutărească, dar nu simțeam o conexiune foarte mare pe cât simțeam la muzica pe care o asculta sora mea”, a dezvăluit tânărul de 18 ani.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni