• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jador, despre cel mai greu moment din viața sa. Părinții lui au avut cancer

Jador, despre cel mai greu moment din viața sa. Părinții lui au avut cancer

Jador, despre cel mai greu moment din viața sa. Părinții lui au avut cancer

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din industria muzicală din România și are foarte mulți ani.

Deși pare că acum duce o viață lipsită de griji și se afișează cu haine scumpe și cu mașini de lux, Jador nu a avut o copilărie la fel de ușoară și nu îi e rușine să recunoască că a muncit cot la cot cu părinții lui. 

Invitat în emisiunea La Măruță, cântărețul a povestit de munca pe care o făcea atunci când era copil, dar și despre unul dintre cele mai grele momente din viața lui. În urmă cu mai mulți ani, părinții lui au fost diagnosticați cu cancer, moment în care Jador a crezut că este posibil să rămână fără ei, iar atunci va avea responsabilitatea de a-și crește frații. 

''Mama a avut prima cancer. Eram la facultate și la trei luni a aflat tata că are. Nu știu de ce au avut pentru că noi am avut o viață foarte sănătoasă. Aveam porci, găini, grădină și totul era din curte. Eu eram omul ala de la țară. Mama avea cancer la ovare, iar tata a avut la colon''. Cântărețul a mai spus că acum își dă seama că a fost egoist atunci și că s-a gândit că este posibil să nu ajungă să facă o carieră în muzică. 

Jador vrea să se pocăiască

Tot în emisiunea La Măruță, Jador a dezvăluit că ar vrea să se pocăiască în viitor. "Înainte de a fi pocăiți și de a-i atinge Dumnezeu, nu erau niște părinți model. Pe mine nu au apucat să mă educe ca pe frații mei. Mai scăpau câte o înjurătură. Toate astea s-au oprit de când s-au pocăit. Ei mă educau altfel: mai îmi scăpau câte o palmă și foarte bine mi-au făcut, că m-au făcut băiat mare. Decizia lor de a se pocăi a fost după o boală. Tata a promis că dacă se vindecă mama, se pocăiește. N-a făcut asta și la scurt timp s-a îmbolnăvit și el. După aia a început să citească Biblia. A cerut o Biblie și a început sa-l descopere pe Dumnezeu. Eu eram cel mai credincios din familie: îmi doream ca părinții mei să meargă la biserică, eu eram lângă preot mereu. Tata e pastor acum. Cine nu crede, să-l încerce pe Dumnezeu. Puneți-L la încercare să vedeți. Nu e de joacă cu lucrul acesta". 

Eu nu m-am pocăit încă, dar mă gândesc la lucrul acesta pentru că îți aduce un echilibru personal foarte puternic. Când n-ai ce mânca, echilibrul tău e mâncarea, când ai bani, trebuie să rămâi cât mai umil, când n-ai iubire, echilibrul tău e o femeie, când n-ai un frate, îți trebuie un prieten. Atunci când ai bani și începi să te crezi mare și tare și nu e ok. Nu e ok pentru tine, nu pentru Dumnezeu, că-L superi. La un moment dat o să-ți dai seama că banii ăștia nu-ți satisfac toate lucrurile. Începi să te saturi de toate și o dai pe alte lucruri, nu te mai bucură lucrurile simple", a mai spus cântărețul. 

Vezi mai multe în materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni