• Emisiuni
  • La Măruță
  • Jador, la provocarea sosurilor iuți. Ce spune cântărețul despre fosta lui iubită, Georgiana, și ce i-ar face Alexandrei Stan

Jador, la provocarea sosurilor iuți. Ce spune cântărețul despre fosta lui iubită, Georgiana, și ce i-ar face Alexandrei Stan

Jador a acceptat să vină în emisiunea La Măruță pentru a participa la provocarea sosurilor iuți.

Artistul a răspuns celor mai picante întrebări, însă este și primul concurent care a ales să trișeze. La întrebarea “Cu ce femei din showbiz ai avut o aventura si nu s-a aflat”, răspunsul lui Jador a fost Maria Dragomiroiu, recunoscud că a mințit doar pentru că nu poate răspunde la întrebare, deoarece femeile cu care ar fi avut relații ar fi fost căsătorite.

Nevoit să plece pe o insulă pustie, Jador a răspuns că între Ruby, Theo Rose sau Anna Lesko, cu siguranță ar alege-o pe Ruby pentru că este “sora lui”. 

Ești pe o barcă și ești nevoit să arunci un personaj peste bord. La cine ai renunța dintre Alexandra Stan, Andreea Antonescu, Roxana Nemeș?”. La această întrebare, răspunsul lui Jador a fost destul de rapid și justificat: “Alexandra Stan. E prietena mea! Stan, te-aș arunca după ce...după aia, știi tu. Am zis de tine că ai spus ceva urât de mine la un radio. Alexandra Stan este una dintre femeile frumoase ale României, n-ai văzut ce poponeț are?”, a spus cântărețul.

Întrebat de fosta lui iubită, Georgiana, Jador și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri sincere: “Gelozia este foarte mare. Imi doresc sa nu o mai pot iubi. Ne cunoastem de foarte mult, ea tine la mine de cand aveam 40 de lei in buzunar. E femeia care m-a iubit pentru ceea ce eram eu. Imi doresc sa o uit pentru ca imi face rau. Doar gura e mine, iti jur. Nu mai exista nicio sansa de impacare. Mama vrea sa fiu fericit. Acum nu vreau o relatie, vreau sa-mi treaca. Ii multumesc pentru toata iubirea pe care mi-a oferit-o.”

Vezi ce spune despre Bogdan Mocanu in materialul video de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni