• PRO TV
  • Jamie Lee Curtis, solidară cu poporul ucrainean pe covorul roșu de la Oscar! Cum a apărut actrița

Jamie Lee Curtis, solidară cu poporul ucrainean pe covorul roșu de la Oscar! Cum a apărut actrița

Jamie Lee Curtis, solidară cu poporul ucrainean pe covorul roșu de la Oscar! Cum a apărut actrița

Jamie Lee Curtis, una dintre cele mai iubite și respectate actrițe de la Hollywood, a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu de la premiile Oscar 2022. 

Starul cunoscut pentru rolurile din “Minciuni adevărate” sau “Perfect” și-a arătat solidaritatea față de poporul ucrainean la cel mai important eveniment cinematografic al anului.

Actrița de 63 de ani a purtat la inelar o panglică albastră pe care era scris mesajul: “Cu refugiații”. Jamie Lee Curtis este destul de vocală și pe conturile de socializare, acolo unde postează imagini cu războiul din Ucraina și mesaje de susținere pentru refugiați, dar și pentru cei care au rămas să-și apere țara. 

“Suntem în mijlocul unei crize care este posibil să ne afecteze pe noi toți (…) Toți trebuie să fim atenți la această invazie. În momentul acesta îi afectează pe oamenii frumoși din Ucraina, însă există o posibilitate mare ca situația să capete o amploare și mai mare, motiv pentru care toți trebuie să fim atenți la această agresiune”, a spus Jamie Lee Curtis într-un interviu pentru revista People

Ea a adăugat: “Putin e ridicol. E greu să-ți imaginezi că vor mai exista relații diplomatice cu această țară”. 

Actrița a mai spus că îi este extrem de greu să vizioneze imaginile cu copiii din Ucraina: “e greu să vezi să privești așa ceva ... videoclipul acelor asistente cu ventilatoarele improvizate pe care le operau manual în subsol cu acei bebeluși născuți prematur”.

Fotografii: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni