• PRO TV
  • Jason Momoa, apariție dezinhibată la pescuit. Actorul s-a filmat aproape gol, cu o bucată de material înfășurată în zona întimă

Jason Momoa, apariție dezinhibată la pescuit. Actorul s-a filmat aproape gol, cu o bucată de material înfășurată în zona întimă

Jason Momoa, apariție dezinhibată la pescuit. Actorul s-a filmat aproape gol, cu o bucată de material înfășurată în zona întimă

Jason Momoa a avut parte de o escapadă pe barcă cu prietenii, iar ținuta purtată nu a lăsat prea mult loc imaginației. Actorul din Aquaman s-a filmat în timp ce pescuia și a urcat clipul pe rețelele sociale, socandu-și fanii cu apariția sa dezinhibată.

Nu este un secret că Jason Momoa este unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, iar imaginile făcute publice de curând, în care apare pe o barcă, aproape gol, cu o bucată de material înfășurată în zona intima, demonstrează acest lucru.

Filmuletul cu ținuta dezinhibata a actorului, în vârstă de 43 de ani, a fost făcut în timpul unei ieșiri cu prietenii pe ocean, și îl arată pe Jason Momoa în timp ce prinde un pește uriaș. Deși captura este una impresionantă, actorul având nevoie de ajutorul prietenului său pentru a aduce peștele în barcă, ceea ce este mai suprinzator este modul în care este îmbrăcat acesta. 

Lipsit de inhibiții, Jason Momoa a stat pe barcă aproape gol, singurul loc acoperit fiind zona intimă. Cu toate acestea, nici bucata de material nu a fost de-ajuns, posteriorul actorului fiind surprins în plin plan.

Cum era de așteptat, apariția sa nu a trecut neobservată în mediul online, fotografiile și clipul primind peste 400.000 de aprecieri și numeroase comentarii de la fani:

"Jason, ce e cu bikini-ul ăla pe tine?", "Ce trup sculptat are", "Putem vorbi despre ceea ce porți, pentru că nu mă pot gândi la altceva", "Da, știu că și voi ați dat zoom".

Sursă foto: Getty, Instagram

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni