• PRO TV
  • Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional în public. Cei doi îndrăgostiți au fost filmați la un restaurant

Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional în public. Cei doi îndrăgostiți au fost filmați la un restaurant

Jennifer Lopez și Ben Affleck, sărut pasional în public. Cei doi îndrăgostiți au fost filmați la un restaurant

După 17 ani de la despărțire, Jennifer Lopez și Ben Affleck reînvie povestea lor de iubire. Cei doi au fost filmați în timp ce se sărutau, duminică, la un restaurant din Los Angeles, scrie pagesix.com. 

Imaginile video s-au răspândit cu repeziciune pe platformele media de peste Ocean. Acum nu mai există nicio îndoială că Jennifer Lopez (51) și Ben Affleck (48) sunt din nou împreună. La cina de la restaurantul Nobu din Malibu au participat și cei doi copii ai cântăreței, care se pare că au acceptat relația mamei lor. (vezi și galeria foto)

Supranumiţi „Bennifer”, Jennifer Lopez şi Ben Affleck s-au aflat printre cele mai mediatizate cupluri de vedete la începutul anilor 2000. Întâlnirile lor erau spionate de paparazzi, iar fotografiile cu ei apăreau frecvent în tabloide. 

Actorii și-au anulat brusc nunta în 2003. La doar cinci luni după despărțire, Jennifer Lopez s-a căsătorit cu cântăreţul Marc Anthony, cel de-al treilea soţ al ei. 

La rândul lui, Ben Affleck s-a căsătorit în 2005 cu actriţa Jennifer Garner, de care a divorţat în 2018. Ei au împreună trei copii: Violet Ann (16 ani), Seraphina Rose (12 ani) și Samuel (9 ani).

Sursă foto: Getty Images, Instagram: jlo

Vezi și: Cum arată Jennifer Lopez așa bine la 51 de ani?

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni