• PRO TV
  • Jorge, vacanță cu bucluc în Dubai. Ce i s-a întâmplat artistului

Jorge, vacanță cu bucluc în Dubai. Ce i s-a întâmplat artistului

Jorge, vacanță cu bucluc în Dubai. Ce i s-a întâmplat artistului

Jorge a petrecut o vacanță de vis în Dubai, alături de soție și copii. Însă, artistul a avut parte și de câteva neplăceri.

Jorge a petrecut o vacanță pe cinste în luxosul Dubai, alături de familie. Și pentru că mulți au observat că artistul a fost absent de pe rețelele sociale, la întoarcerea în România acesta a dezvăluit faptul că i s-a stricat telefonul în prima zi de vacanță. Mai mult, a doua zi a rămas și fără cardul bancar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JORGE ????®️ (@jorgeofficial.ro)

Hristos a înviat! Aşa a arătat vacanţa noastră de Paște. Există viaţă şi fără social media. Nu am postat nimic intenționat. Am vrut să trăiesc fiecare zi după ce mi s-a stricat telefonul în prima zi de vacanţă. A fost o experienţă inedită, care cu siguranţă merită repetată (doar faza cu nepostatul). În ciuda faptului că mi s-a stricat telefonul din prima zi, a doua zi mi-am pierdut şi cardul bancar. A fost splendid. A 3-a zi fetele se întrebau „azi ce mai păţeşte George?” Mulţumesc pentru vacanţa asta superbă…..plină de aventură şi iubire. Vă îmbrăţisez pe toţi şi abia aştept să ne vedem şi la televizor, dar şi în persoană”, a scris Jorge pe Instagram, la o poză de familie, realizată în Dubai. 

Sursă foto: Instagram Jorge

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni