• Emisiuni
  • La Măruță
  • Kamara, replici acide și după Survivor! Ce i-a spus Cristi Mitrea: „Ai apăsat prea mult pedala”

Kamara, replici acide și după Survivor! Ce i-a spus Cristi Mitrea: „Ai apăsat prea mult pedala”

Kamara s-a alăturat echipei Faimoșilor la doar o săptămână după începerea celui mai puternic reality show din lume. Artistul a avut un parcurs presărat cu emoții, victorii, dar și multe discuții contradictorii cu ceilalți concurenți.

Invitat în platoul emisiunii „La Măruță”, Kamara a vorbit, printre altele, despre experiența pe care a avut-o în jungla din Dominicană, acolo unde se pare că a și-a găsit adevărata inspirație. A compus piese și s-a bucurat de fiecare moment, chiar dacă a avut și câteva evenimente neplăcute cu ceilalți colegi de trib.

„Ce mi-a plăcut la Survivor a fost că nu mi-am pierdut capacitatea de a crea. Am și compus piese acolo, am fost într-un moment de creație fantastică, dar nu aveam pe ce să scriu și nu aveam cu ce să scriu. Am început să cânt piesele zi de zi ca să nu uit. Am reușit să fac asta și pentru mine a fost senzațional”, a povestit Kamara.

În ceea ce privește scandalul cu DOC, care pornit de la faptul că artistul ar fi vorbit despre fiul său, Leon, Kamara a dezvăluit:

„Tot timpul mă șicana și nu îi dădeam replică. Râdeam, glumeam, nu ziceam nimic. În 93 de zile cât am stat acolo am văzut că un om poate fi bun, rău, prost, deștept, nervos și calm. Depinde ce se va vedea. Nu am fost nici înger și nici demon.

Eu nu am vrut să vorbesc despre băiatul meu pentru că lumea știa deja cauza pentru care eu lupt de o viață aproape. Și nu văd nicio rușine în a fi tată, să lupți pentru copilul tău și nu este vina mea că lumea știe despre această cauză”, a spus Kamara.

În timpul discuțiilor din platou, Kamara a auzit din partea lui Cristi Mitrea că ar fi profitat de cazul fiului său, lucru pe care artistul l-a negat ferm.

„Din păcate chiar am văzut și m-a dezamăgit situația asta”, a spus Kamara.

„Ai apăsat prea mult pedala la faza asta. Dacă nu ai fi adus situația în atenția noastră, nu am fi avut de unde să știm”, a comentat Cristi Mitrea.

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS DISCUȚIA DINTRE CEI DOI

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni