• PRO TV
  • Kira, fiica lui Gică Hagi, va juca rolul unei prințese în cel mai nou film despre viața compozitorul român George Enescu

Kira, fiica lui Gică Hagi, va juca rolul unei prințese în cel mai nou film despre viața compozitorul român George Enescu

Kira, fiica lui Gică Hagi, va juca rolul unei prințese în cel mai nou film despre viața compozitorul român George Enescu

Kira Hagi, fiica fotbalistului Gica Hagi, va interpreta rolul unei prințese în cel mai nou film despre viața și iubirile compozitorului român, George Enescu.

Pelicula se va intitula Enescu - Geniul și Prințesa, se află în regia lui Toma Enache și va fi lansată în a doua jumătate a anului 2023. Kira Hagi, în vârstă de 26 de ani, va juca rolul prințesei Alice Cantacuzino, iar vestea a fost dată chiar de ea printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

"Tocmai s-au încheiat filmările la @enescufilm , un film despre viața și iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit și investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice. Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanță, dar şi corespondent de război, în al Doilea Război Mondial".

Filmul artistic va reda povestea legendară de dragoste dintre George Enescu și prințesa Maria (Măruca) Cantacuzino, personaje care vor fi interpretate de Mircea Dragoman şi Theodora Sandu.

Această peliculă despre viața lui Goerge Enescu nu este prima colaborare dintre Kira Hagi și regizorul Toma Enache, cei doi făcând echipă și pentru filmul independent "Între Chin și Amin", care a cunoscut succesul international.

Kira Hagi a decis să devină actriță la vârstă de 12 ani

Fiica lui Gica Hagi a decis să devina actriță la 12 ani, când tatăl sau a întrebat-o ce și-ar dori să devină în viață. La 16 ani juca deja pe scenele teatrelor din București, iar la 19 ani a primit o bursă la New York Film Academy, care avea Universitatea în Los Angeles.

Primul rol important l-a avut în cadrul piesei de teatru "Martha. Povestea romanțată a unei prințese", unde a interpretat-o pe romanciera Martha Bibescu.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni