• Emisiuni
  • La Măruță
  • La mulți ani, David Măruță! Fiul lui Cătălin Măruță a împlinit 12 ani

La mulți ani, David Măruță! Fiul lui Cătălin Măruță a împlinit 12 ani

Cătălin Măruță se poate considera un bărbat cu adevărat împlinit. Prezentatorul PRO TV nu doar că are parte de o carieră impresionantă în televiziune, ci se bucură și de iubirea necondiționată a unei familii superbe. 

Cătălin și Andra Măruță formează unul dintre cele mai frumoase și solide cupluri din showbizul românesc. Cei doi, în urmă cu 12 ani, aduceau pe lume primul lor copil, pe David. La doar câțiva ani distanță, frumoasa cântăreață anunța că este din nou însărcinată, de această dată purtând în pântece o fetiță.

Astăzi, 16 martie 2023, David Măruță a împlinit 12 ani, motiv pentru care prezentatorul PRO TV i-a făcut o urare în direct la TV. Cătălin Măruță și-a amintit de primele momente pe care le-a trăit alături de fiul lui, în timp ce pe ecran rulau mai multe videoclipuri în care băiatul avea doar câteva luni.

„La mulți ani, David! Ai crescut mare de tot. Te iubesc mult de tot! Să fii sănătos, fericit și să faci în viață lucruri care te fac pe tine fericit și te împlinesc”, a spus Cătălin Măruță în direct. 

Mai mult decât atât, colegii lui Cătălin Măruță i-au adus acestuia în platou biberonul și suzeta uriașă, pe care prezentatorul le-a primit cadou în urmă cu 12 ani. 

„David, atunci când erai mic și veneai la tati la serviciu, eu aveam grijă de tine. Acesta a fost cadoul din prima zi, acum 12 ani, când s-a născut David. L-am primit de la colegi”, a adăugat Măruță cu biberonul și suzeta lângă el. 

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni