La TV nu le vezi niciodata atat de sexy. "Veveritele" de la RedBlonde au un videoclip nou-nout. Asculta aici piesa "LeeChi" - VIDEO

24 Iulie 2014, 10:01


	La TV nu le vezi niciodata atat de sexy. "Veveritele" de la RedBlonde au un videoclip nou-nout. Asculta aici piesa "LeeChi" - VIDEO

Dupa succesul pe care l-au avut cu piesele "BLL" si "Hai, relaxeaza-te", veveritele de la RedBLonde au lansat astazi clipul melodiei "LeeChi", regizat de Richard Stan si Claudiu Stan, de la Vision Production.

Conform scenariului, povestit chiar de fete intr-un material pentru La Maruta, cele doua joaca rolul unui cuplu de fete rele care obtin banii pe cai ilegale, pe care apoi ii "leechideaza" pe haine si bijuterii.

 

„Noul nostru single ne-a placut la nebunie inca din primul moment in care l-am ascultat si ne-a venit ideea versurilor. Ne integram perfect in peisajul descris in piesa, pentru ca si noi suntem doua fete normale care-si primesc salariul la final de luna, dupa care trebuie sa plateasca rate, taxe, impozite ori intreținere. Chiar daca am abordat subiectul lichidarii banilor in noul nostru single, ‘Lee Chi’ este o piesa foarte energica, mesajul fiind transmis in cel mai pozitiv si funny mod. Practic, facem haz de necaz, iar asta e cea mai buna modalitate de a trece relaxat si senin peste problemele de zi cu zi“, au spus Madalina si Alina.
ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies