• Emisiuni
  • La Măruță
  • Laura Cosoi, față în față cu întrebări delicate, la "Maria întreabă, adulții răspund": "Acum află și soțul meu"

Laura Cosoi, față în față cu întrebări delicate, la "Maria întreabă, adulții răspund": "Acum află și soțul meu"

Laura Cosoi a fost invitata Mariei Gyorfi în rubrica "Maria întreabă, adulții răspund". Actrița a răspuns cu sinceritate curiozităților fetiței și și-a reamintit întâmplări din copilărie.

Laura Cosoi a fost întrebată despre amintirile din copilărie și despre modul în care a gestionat atenția primită din partea colegilor de școală, liceu și ulterior facultate. Laura a fost dintotdeauna plăcută de cei din jur, iar popularitatea a câștigat-o, atunci când era adolescentă, pentru că practica un sport neobișnuit.

Întrebată dacă, în adolescență, tot la fel de curtată a fost, Laura a răspuns: "Toată viața am fost curtată. Diferența este că acum află și soțul meu. Știu că în școală, în liceu, intimidam. Erau foarte mulți băieți care ar fi vrut să vină spre mine, dar totuși nu veneau pentru că se gândeau că vor fi refuzați oricum. Prima mea relație a foat atunci când aveam 19 ani cu un băiat mai mare cu un an decât mine", a povestit Laura. 

Laura a cunoscut popularitatea de la o vârstă fragedă. "Eram cea mai populară pentru că făceam dans sportiv. La acea vreme era o invoție, de pe altă planetă. Eram populară pentru că am fost miss boboc și pentru că tata era profesor în școala mea", a mărturisit Laura. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni