Laura Cosoi, povești de familie cu mama și sora ei mai mică, Laura

Laura Cosoi, împreună cu mama și sora sa, au fost invitate în platoul emisiunii „La Măruță” pe 8 martie, de Ziua Internațioanlă a Femeii. Cu ocazia acestei sărbători au vorbit, au povestit și au retrăit momentele magice din viața lor.

Ligia Delia Cosoi, mama superbei vedete, este dansatoare profesionistă și lector la Facultatea de Teatru a Universității de Arte ”George Enescu”. Atât Laura, cât și sora sa mai mică, Alina, au învățat multe lucruri de la mama lor

„Le-am arbitrat până când au terminat liceul, dar au renunțat cu un an înainte la dans sportiv, eu fiind și antrenor. Eram foarte implicată. Aveam grupe, copii, nici nu mă gândeam că nu voi preda cumva șafeta. Alina era și ea în organizare, în backstage. Eram convinsă că o să fie un fel de afacere de familie”, a mărturisit mama LaureinCosoi.

Deși avea toată susținerea în această direcție, Laura Cosoi a decis să renunțe, iar momentul a fost „foarte dureros” pentru mama sa, dat fiind faptul că deja îi făcuse proiectele pentru următorul an.

„A fost foarte dureros. Mulți părinți cred că trec prin această fază. Până la urmă le apreciez și le respect pentru că și-au urmat drumul. Aveam programate concursuri, tot proiectul pe un an înainte”, a mai spus mama vedetei.

Cum a reacționat Ligia Cosoi când fiica sa cea mică, Alina, s-a tatuat pe brațe

Alina Cosoi este discretă și preferă să stea departe de lumina reflectoarelor, dar de Ziua Internațională a Femeii a rupt această barieră. În emisiunea amintită, sora vedetei a vorbit despre tatuajul pe care și l-a făcut pe brațe, dar și despre reacția mamei sale atunci când l-a văzut prima dată.

„M-a sunat și mi-a spus că are o surpriză pentru mine. Am așteptat-o în fața casei și când am văzut...Dacă aveați vreun defect mi-ați fi reproșat , dar așa când vă faceți singure tot felul...Zic și sper că te oprești aici”, a spus Ligia Cosoi.

În completare, Alina a spus: „M-a ajutat la întreținerea procesului de vindecare a tatuajului și era foarte atentă să fie totul în ordine. Așa că da, poate a fost un impact la început”.

Cât de mult s-a schimbat Alina Cosoi poți vedea în GALERIA DE MAI JOS

VEZI ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS MOMENTUL COMPLET
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni