• Emisiuni
  • La Măruță
  • Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu, despre naștere și despre alcool

Lili Sandu, despre relația cu Silviu Țolu, despre naștere și despre alcool

Lili Sandu a fost invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, iar o parte din înregistrare a fost difuzată și La Măruță.

Vedeta a povestit în discuția cu Măruță despre diferența de vârstă dntre ea și Silviu Țolu, despre modul în care s-a transformat relația lor la venirea copilului, despre naștere și despre ce a însemnat de fapt refugierea în alcool. 

Lili Sandu: "Eu am fost asumată și am spus de alcool. Dar am alăptat un an și ceva, deci clar nu aveam cum să dau gâl-gâl pe gât, să devin alcoolică, dar într-adevăr stările erau un carusel de emoții. Nu știam dacă fac bine ce fac. Aveam momentele mele în care beam și un pahar de alcool. (...) Era foarte greu să înțeleg stările prin care treceam, pentru că exista epuizare fizică, epuizare mentală." 


Lili Sandu: "Sunt foarte multe femei din showbiz care se tem să vorbească despre probleme, pentru că sunt judecate (...) În plus , sunt multe contracte de imagine...'

Lili Sandu: "Eu, când am rămas însărcinată, am luat 25 de kilograme, eram un gibonel, dar mă simțeam cea mai frumoasă femeie din lume. Însă primeam multe mesaje de hate."

Lili Sandu: "În LA e foarte greu să ai o relație. Pe Silviu l-am întâlnit datorită lui Catrinel Menghia. Mi s-a spus că are 23 de ani, aaa, ok, super, next! Dar cumva ne-am revăzut întâmplător în București la final de august, simțeam o chimie, dar nu am fost de la început împreună. Apoi am zis că ăștia suntem și nu contează altceva."

Lili Sandu: ”Șansele erau 1% să pot avea un copil pe cale naturală, ne pregăteam de fertilizare in vitro, dar lucrurile s-au întâmplat de la Dumnezeu natural, ca o minune. Multe femei se feresc să vorbească despre asta, dar și despre depresia postnatală, pentru a nu fi judecate, dar e firesc. Relația de cuplu nu mai există, e absentă, pentru că copilul e pe primul loc, iar tu ca femeie te duci undeva jos și aștepți ca lucrurile să se întoarcă la normal. Nu ai timp de nimic și faptul că am declarat că mă spălam la două săptămâni pe păr e real, efectiv uitam, nu aveam energie. Nu știu cum reușeau alte mămici, vedeam pe Instagram.”





FOTO: LILI SANDU INSTAGRAM

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni