• PRO TV
  • Lora, Claudia Pavel, Dan Helciug si Tudor Ionescu aduc o explozie de energie la Jocuri de celebritate

Lora, Claudia Pavel, Dan Helciug si Tudor Ionescu aduc o explozie de energie la Jocuri de celebritate

Lora, Claudia Pavel, Dan Helciug si Tudor Ionescu aduc o explozie de energie la Jocuri de celebritate

In aceasta seara, de la 22:30, sufrageria lui Bobonete va exploda de energie, muzica si dans pentru niste mize putin mai atipice! Lora, Dan Helciug, Claudia Pavel, Tudor Ionescu se vor confrunta in batalia jocurilor, pentru a ajunge cat mai aproape de marele premiu pus la bataie de Bobo.

Paul Ipate ii va avea alaturi pe Lora, Dan Helciug si Ioana, prietena Lorei, care isi doreste o operatie estetica de marire a sanilor. Aceasta miza pune mare presiune pe echipa, iar Bobonete nu va rata ocazia de a scoate cele mai bune glume pe subiect: "Speram sa iti ajunga banii de amandoua! La dezvelire tot trebuie sa ne inviti!"

Octavian Strunila ii va avea in echipa sa pe Tudor Ionecu (Fly Project), Claudia Pavel si Felix, prietenul lui Tudor, care isi doreste sa ii ia banii lui Bobonete si sa ii investeasca intr-o pasiune comuna: echipa de fotbal Universitatea Craiova. 

Exces de zel, hohote de ras, dans fara muzica si Bobo la microfon sunt doar cateva ingrediente care vor starni o explozie de energie pozitiva la probe ca: "Spune-i pe nume", "Dansez pentru tine", "Cuvinte in lant" sau "In frunte ti-e pus"!

In aceasta seara, de la 22:30, telespectatorii sunt invitati alaturi de Mihai Bobonete, Octavian Strunila si Paul Ipate sa se distreze, sa rada cu pofta si sa descopere care dintre cei doi vor reusi sa ii banii lui Bobo si sa isi indeplineasca visul!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni