• PRO TV
  • Loredana Groza, apariție sexy în videoclipul piesei "Dependența mea", lansată în colaborare cu trupa Voltaj

Loredana Groza, apariție sexy în videoclipul piesei "Dependența mea", lansată în colaborare cu trupa Voltaj

Loredana Groza, apariție sexy în videoclipul piesei "Dependența mea", lansată în colaborare cu trupa Voltaj

Cu doar câteva săptămâni înainte de concertul aniversar de la Sala Polivalentă, Voltaj își unește forțele cu Loredana, un icon al muzicii românești, pentru o colaborare de excepție și lansează "Dependența mea", o piesă plină de sensibilitate ce vorbește despre o dragoste pasională, mistuitoare.

Dependența mea este o declarație de dragoste sinceră și pasională. Când întâlnești persoană care te completează și alături de care te simți fericit în fiecare clipă, dezvolți involuntar o dependență de care nu poți și nici nu vrei să scapi. Suntem foarte bucuroși că această piesă a adus și o nouă colaborare artistică pe care ne-o doream de mult timp, cu Loredana, pe care o îndrăgim și o apreciem mult. Ceea ce a ieșit ne place foarte mult și sperăm că și publicul va intra în aceeași stare de bine", declară Călin Goia, solistul trupei Voltaj. 


"Muzica creează dependență. Mă bucur că am colaborat cu Voltaj și că putem să împărtășim o poveste despre iubire și ale ei taine. Lăsați-vă purtați de ea și iubiți necondiționat în continuare. Love, Loredana", adaugă artista. 

Pe 27 noiembrie, trupa Voltaj sărbătorește 20 de ani de hituri și concerte printr-un show la Sala Polivalentă, care face parte din turneul național "Ca la 20 de ani". În plus, trupa lansează un nou album ce poartă numele spectacolului aniversar, "Ca la 20 de ani". Pe noul material discografic se regăsesc "100 de ani", "Amprente", 'Cred că-s hip" (feat. Noaptea Târziu), "Nu doar de ziua mea"(alături de Andra), "Las tot", cele mai recente piese ale trupei Voltaj, dar și alte cinci melodii noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni