• PRO TV
  • Love is in the air! Tom Hanks și Rita Wilson au sărbătorit 34 de ani căsnicie

Love is in the air! Tom Hanks și Rita Wilson au sărbătorit 34 de ani căsnicie

Love is in the air! Tom Hanks și Rita Wilson au sărbătorit 34 de ani căsnicie

Tom Hanks și Rita Wilson sunt dovada vie că dragostea adevărată există! Cei doi actori formează unul dintre cele mai solide și iubite cupluri din Cetatea Filmului. 

Recent, Tom Hanks și Rita Wilson au aniversat 34 de ani căsnicie, prilej cu care actrița a postat o fotografie de colecție de la nunta din 1988. 

Julianne Moore, Kate Hudson sau Jessica Capshaw se numără printre actorii care le-au transmis felicitări pe contul de Instagram. 

Rita Wilson (65 de ani) a postat câteva inimioare și le-a spus fanilor că aniversează 34 de ani căsnicie. În imaginea postată pe contul de socializare, actrița poartă o rochie de mireasă mini, un voal lung pe cap, iar Tom radiază de fericire. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson)

“Din prima clipă în care am văzut-o am știut că ceea ce simțeam era ceea ce trebuia să simt. Ne-am căsătorit din toate motivele corecte”, mărturisea Hanks într-un interviu în urmă cu câțiva ani.

Rita și Tom au doi fii: Chet (31 de ani) și Truman (25 de ani). Rita și Tom s-au cunoscut în 1981, însă s-au îndrăgostit 4 ani mai târziu, pe platourile de filmare ale comediei “Volunteers”.

Înainte de Rita, Tom Hanks a mai fost căsătorit cu Samantha Lewes, cea alături de care are un fiu, pe nume Colin, și o fiică, Elizabeth. 

Fotografii: Getty Images

 

 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni