• PRO TV
  • Lucian Viziru, amintiri din perioada când juca în telenovele: „Prima secvență de sex, cu Nicoleta”

Lucian Viziru, amintiri din perioada când juca în telenovele: „Prima secvență de sex, cu Nicoleta”

Lucian Viziru, amintiri din perioada când juca în telenovele: „Prima secvență de sex, cu Nicoleta”

Lucian Viziru a fost un adevărat sex-simbol al televiziunii în anii ’90, datorită rolurilor pe care le-a primit în telenovelele românești. Actorul și-a amintit cum a ajuns să joace în seriale și cum a trăit prima secvență de sex din „Lacrimi de iubire”, filmată alături de Nicoleta Luciu.

În vârstă de 45 de ani, Lucian Viziru s-a retras din viața publică în urmă cu mai bine de 8 ani. După 7 ani petrecuți în Germania, unde a fost antrenor de tenis, Viziru s-a întors în România dând de înțeles că e deschis la experiențe noi.

Invitat de Cătălin Măruță în podcastul Acasă la Măruță, Lucian Viziru a fost provocat să povestească pe îndelete cum au decurs filmările la prima scenă de sex dintr-o telenovelă românească, în care el și Nicoleta Luciua au fost protagoniști.

Mă gândeam cu o seară înainte, zic: ‘Bă, să-mi bag picioarele… Ce mă fac? Nici nu știam cum să joc așa ceva, mai aveam și problema dacă mi se scoală, mă fac de… A doua zi, mi-am făcut eu mindsetul și am zis: ‘Bă, știi ceva? Dacă mi se scoală, mi se scoală, mi-o vede tot platoul aici și cu asta basta. Și o simte și Nicoleta și aia e. Am fost întrebat, la un moment dat, dacă aș avea ceva împotrivă dacă mi-aș da jos inclusiv chiloții. Zic: ‘Ce, ești nebun?!, i-am zis lui Iura [Luncașu]”, a spus Lucian Viziru în podcast. 

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Actorul a povestit că a trecut printr-un calvar în timpul filmării, fiindcă era mereu cu gândul la momentul în care se va umple de penibil.

Nu doar că am văzut-o dezbrăcată, mi-am luat trei perechi de chiloți pe mine. Când s-a dat REC la filmare, încercam orice numai să nu-i ating limba sau ceva de genul ăsta, ca să nu se ducă creierul meu cu gândul către zona aia și de acolo să dea vreun semnal…

Și m-am gândit la Palestina, la Răboiul din Golf, orice, numai la secvența aia nu. Eram ca doi tâmpiți. Nu mai e, din păcate, secvența aia nicăieri. Aia numai secvență de sex nu e”, a comentat, amuzat, Viziru. Vezi VIDEO complet AICI!

Serialul Lacrimi de iubire poate fi urmărit pe VOYO, pe bază de abonament. Nu vă spunem în ce episod se înfierbântă atmosfera, ca să descoperiți singuri.

Fotografii: @YouTube/ Lucian Viziru Facebook

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni